top of page

Professionele bedrijfsvideo's op maat gemaakt

Jouw marketingdoelstellingen behaal je met video!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele bedrijfsvideo's. Onze video's zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de wensen van onze klanten. We hebben een team van ervaren professionals die hun creativiteit en expertise gebruiken om de perfecte video voor jouw bedrijf te creëren.

Bij het maken van onze video's maken we gebruik van de nieuwste technologieën en technieken om een ​​hoogwaardig eindresultaat te garanderen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste boodschap over te brengen naar jouw doelgroep en daarom werken we samen met onze klanten om een ​​video te maken die hun bedrijf optimaal vertegenwoordigt.

Onze diensten omvatten onder andere scriptontwikkeling, filmen, editing en postproductie. We bieden ook verschillende pakketten aan, zodat onze klanten de optie hebben om de video te kiezen die het beste bij hun budget past.

Als je op zoek bent naar een professionele bedrijfsvideo, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Onze video's hebben al veel bedrijven geholpen om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen, en we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jouw bedrijf een perfecte video kunnen maken.

Mogelijkheden

  • Video van jouw bedrijf: wie zijn jullie, welke producten/diensten leveren jullie én wat maakt jullie uniek? 

  • Aankondiging belangrijke boodschap (organisatie- en/of cultuurverandering, strategie wijziging etc.)

  • Wervingsvideo om nieuwe medewerkers aan te trekken

  • Twee-maandelijkse nieuwsvideo: vertel jouw klanten van de nieuwste ontwikkelingen in jouw bedrijf

  • Instructievideo/ kennisoverdracht video

 

CL HRM
Seton Kappers
fab21
Bens Fashion

Ontdek de kracht van video voor uw bedrijf

Goeijenbier Media biedt u een breed scala aan video's die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij geloven dat video's een van de krachtigste tools zijn om uw boodschap over te brengen en uw doelgroep te bereiken. Onze video's worden gemaakt door ervaren professionals die uw visie begrijpen en deze omzetten in creatieve en effectieve video's.

Of u nu op zoek bent naar productvideo's, bedrijfspresentaties of instructievideo's, wij hebben de expertise om video's te maken die passen bij uw doelstellingen. Onze video's kunnen worden aangepast aan uw huisstijl en doelgroep om ervoor te zorgen dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht.

Video's zijn een krachtige manier om uw merk te versterken, uw online aanwezigheid te vergroten en uw doelgroep te betrekken. Met onze video's kunt u uw publiek op een unieke en effectieve manier bereiken en uw boodschap overbrengen op een manier die woorden alleen niet kunnen.

bottom of page